Elämyksiä lähelläIlmajoella, Etelä- Pohjanmaalla sijaitsevat, elämyksiä monenlaisiin tilaisuuksiin järjestävät Namitupa ja Kivapäivä- yritykset ovat onnistuneet tuomaan kattavan valikoiman erilaisia hauskanpitomahdollisuuksia valikoimiinsa.

Ei tarvitse olla polttarit tai tyky- päivät, jotta pääsee pitämään hauskaa.
Voit kerätä kaveriporukan tai oman perheen ja mennä pitämään hauskaa ilman sen kummempia juhlia tmv, jonka yhteyteen palveluita useimmiten liitetään.

Kiva päivältä saat tilattua valmiita ohjelmapaketteja tai yksittäisiä toimintoja räätälöidysti aivan juuri kunkin toiveiden mukaan ja välinevuokrauskin onnistuu ja vaihtoehtoja on paljon.

Matkailijalle

Kiva päivä onnistuu järjestämään nopeallakin aikataululla ohjelmaa esim. matkailijalle jos vain kalenterista löytyy tilaa. Kannattaa siis ottaa yhteyttä ja kysyä.

Yksi itseä kiinnostavista ohjelmanumeroista on mm. Meriseikkailu. Sivu kertoo, että retkivaihtoehdoista pääsee valitsemaan valmispaketin tai räätälöimään itse omanlaisensa mahdollisuuksien mukaan.
"Saariston kauneus, sen elämän ja luonnon monipuolisuuden näkeminen on mantereen asukkaalle kuin uusi maailma, jossa on myös aivan omanlaisensa historia. Vanhat majakat ja merivartioasemat saavat mielikuvituksen laukkaamaan kuin seikkailukirjan tarinoissa ja luontopoluilla pääsee tutustumaan saarten monipuoliseen kasvustoon. Luodolla makaileva tai vedestä kurkistava hyljekin saattaa joskus tulla vastaan!" ( Lainaus: Reijo Laine/ Kiva Päivä)


Toinen itseä kiinnostava ohjelmanumero on omatoimiristeily Luxory- ponttooniveneellä Kyrönjoella.
Heiltä voi vuokrata itselle ja perheelle/ kaveriporukalle aluksen käyttöön ja liikkua 30km pitkällä jokireitillä Ilmajoen keskustasta Malkakosken patoaltaalle saakka.

Polttariporukalla tai syntymäpäivän ohjelmanumeroksi voikin sitten vähän irrotella enemmän.
Tällä hetkellä ainoana Suomessa on mahdollista päästä ajamaan DTV Shredderillä. Se on telaketjuilla liikkuva laite, jonka ohjaaminen tapahtuu tasapainolaudalla seisten jalan asentoa ja vartalon painoa liikuttaen.
Sain kuvankin lainalle jonkun polttariporukan hauskan pidosta. Vaikuttaa hauskalta laitteelta!
Kuvassa polttarisankari palaamassa testiajolta.
( Kuvaaja: Reijo Laine/ Kiva Päivä)
Me valitsimme Fly board- lennätykset kesäisen päivän hauskan pitoon.
Reijo ohjeisti minua puhelimessa kun kyselin lisätietoja, että voit harjoitella tähän etukäteen seisomalla emännänjatkon päällä, muuta ei tarvitse osata tehdä.


Monot jalkaan ja reunalle istumaan.


Kun sanon "Nyt!", laskeudut vatsallesi veteen.


Siitä homma lähti käyntiin pienen harjoittelun jälkeen.
Muutama kaatuminen tuli mutta sitä tapahtuu kaikille, ei ollutkaan niin helppoa seisoa kuin emännänjatkon päällä.Hauskaltahan tämä vaikutti.


Sitten oli isännänkin vuoro. Kokenut avantouimari ei ainakaan ääneen maininnut, että vesi olisi tuntunut kylmältä tässä vaiheessa lämpimänä kesäpäivänä.
Jotain muuta taisi kuulua pojan suusta.Ei aina voi onnistua. Alkuvaiheessa meni tovi harjoittelussa kun muutama kaatuminen tapahtui.


Voittajafiilis!


Katso myös muita kohteita lähellä: 

Jari Mäki Oy, Pohojammaan Amerikka

Luontoretki lasten kanssa Jyllinkoskella, Kurikassa

Botniaring Jurvassa