Jouluinen arvonta

Arvon facebookissa ison joulupaketin, joka sisältää:
uusimman kirjani,
Kanelin tuoksua ja tähtinauhaa , sekä
Puss Puss Companyn mukeja,
Namituvan karamelleja sekä
Kaffiinon paahtimon kahveja.           Uusimmasta joulukirjastani pääset lukemaan pientä esittelyä >täältä<

Kirjaa saa tilattua vielä tovin minulta osoitteesta kakkukellari@gmail.com 26e hintaan + toimituskulut


Puss Puss Company
PussPuss company on pieni mutta pippurinen keramiikkapaja, joka sijaitsee idyllisellä pikku saarella Lounais-Suomessa. Oikeastaan PussPuss company on vuonna 1975 perustetun Kustavin Savipajan alter ego -toiminimi, jonka alla yritys tekee keramiikkaa ihanissa pastellisävyissä ja kivoilla teksteillä.

Kaikki tuotteet tehdään käsityönä. Tekstimukit ja -herkkupurkit ovat tosi ihana lahjaideaja niitä saa tilata myös omilla teksteillä! Helpoiten tilaus hoituu verkkokaupan kautta osoitteessa www.saaristonflikat.fi, mutta jos tuotteet mielii saada vielä jouluksi, on oltava nopea, sillä viimeinen tilauspäivä varmalle toimitukselle pukinkonttiin on 10.12.

Namitupa
Namitupa on karamellitehdas joka valmistaa omia perinteisiä tuotteita ja asiakkaiden tilaustöitä niin tukku- kuin kuluttaja-asiakkaillekin. Polka-karamellit, Pirun Väkevät Pohjalaiset, Salmiakkinapit, nimikoidut jättitikkarit lahjoihin … Hyvää karamellia kaikkien iloksi.

Kaffiinon paahtimo
Laadukkaat ja eettisesti tuotetut kahvit ovat olleet intohimomme vuosia. Tavoittelumme täydellisen kahvikupillisen nauttimiseen onkin luontevasti johtanut oman paahtimon perustamiseen. Tarinamme pohjautuu alan harrastuneisuuteen sekä määrätietoiseen ammatilliseen perehtymistyöhön.

Siirry siis facebookiin Rajalan tuvan sivulle ja osallistu siellä kisaan!