Nopea ja helppo raparperiherkku kahvipöytään

Tämä on taas näitä "sekoita ja paista- reseptejä", joita kesällä välillä kaipaa kun ei viitsi keittiössä lomalla viettää kauan aikaa.




Nämä muffinssit on todella helppo ja nopea tehdä. Ei erillistä vatkaamista, veivaamista ja kääntelyä.
Sekoita ainekset keskenään ja paista on tämän ohjeen idea.





Raparperipikapullat ( 10-15 kpl, riippuen vuokien koosta)

4dl vehnäjauhoja
1,5dl sokeria
2tl leivinjauhetta
1,5tl kardemummaa
100g voita
2dl maitoa
2munaa
4dl raparperinpaloja

koristeeksi: raesokeria

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sulata voi ja anna hieman jäähtyä.

Lisää kuivien aineiden joukkoon maito, munat, voisula ja raparperinpalat. Sekoita tasaiseksi taikinaksi mutta vältä turhaa sekoittamista.

Nostele taikina kahdella ruokalusikalla muffinssivuokiin.
Ripottele pullien pinnalle raesokeria.

Paista pikapullia 225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.