Teimme pienen liikuntatilan kotiin

Meillä on puolison kanssa muutamia yhteisiä kotiin liittyviä haaveita, jotka odottavat vielä tuolla jossain kauempana tulevaisuudessa. Meillä on haaveissa joskus saada mm. ulkorakennus siihen malliin, että saamme sinne pienen oman kuntosalin. Se saa nyt kuitenkin vielä vähän odottaa koska koti jo itsessään vaatii tällä hetkellä niin paljon remonttia. Käytämme tällä hetkellä siis aikamme tämän asuinrakennusprojektin kimpussa ensin.

Meillä tuli kuitenkin mahdollisuus hankkia kotiimme puolapuut. Ne ovat olleet jonkin aikaa haaveissa ja haaveet tuntuu toinen toisensa perään toteutuvan kun vaan uskoo tarpeeksi.

Siitä se ajatus sitten lähti...teimme välikamarista (linkki) pienen liikuntatilan, johon on kerätty nyt puolapuiden lisäksi aiemmin ostamiamme välineitä:
pieni trampoliini,
voimistelurenkaat, jotka odottavat vielä paikoilleen kiinnitystä,


painitatamit( jotka ostimme vauvallemme viime talveksi, kun vanha talo= kylmät lattiat) sekä


bObles donitsin, jolla voi leikkiä niin vauvat kuin isommatkin lapsetkin.


Tällä hetkellä sieltä löytyy myös puolison polkupyörä kun kesän triathlonkisoihin on pitänyt talven remonttikauden jälkeen alkaa taas treenaamaan. Nyt on kelitkin sopivasti jo kuitenkin lämmenneet ja lumet sulaneet jotta pyöräily onnistuu ulkonakin taas.
Puolapuut olivat yllätys lapsille ja odotin niitä saapuvaksi sopivasti vielä tyttäremme syntymäpäiville. Juuri oikeaan aikaan ne saapuivatkin, toimitus oli nopea, taisivat tulla parissa päivässä.Puolapuita on saatavilla mustana, valkoisena sekä puuvalmiina.
Meille tuli valkoiset puolapuut (linkki).
Puolapuissa on valittavana vielä leveys, se voi olla 60, 70 tai 80cm.
Halusimme leveimmät koska tilaa ympärillä on ja siinä mahtuu sitten paremmin yhdessäkin temppuilemaan ja touhaamaan.
Täältä (linkki) löytyy muitakin tuotteita, trapetsi, slackline, leuanvetotanko sekä voimistelurenkaita sekä lasten, että aikuisten koossa.
Puolapuut valmistetaan Lempäälässä ja niissä käytetyt pintakäsittelyaineet ovat myrkyttömiä. Joten vauvankin sopii niitä kuolata ;)
Meillä kiipeillään tällä hetkellä joka paikkaan, koko ajan pitää vauva olla valvovan silmän alla koska aina löytyy jokin paikka, mitä vasten kiivetä seisomaan horjuvin jaloin.
ARVONTA SUORITETTU 
Mutta nyt hyvät lukijani, mulla on mahdollisuus antaa teillekin jotain! 
Teillä on mahdollisuus saada voimistelurenkaat omaksenne. 
Osallistua arvontaan voi Rajalan tuvan facebook-sivuilla (linkki).
Käy osallistumassa yllä olevasta linkistä suoraan, tarkemmat ohjeetkin löytyy sieltä.

Liity samalla tykkääjäksi, kivoja arvontoja on nimittäin tulossa lisää ... ;)