Farmari- näyttelystä löydät myös kädentaito-osaston

Farmari- näyttelyt järjestetään Seinäjoella 14.-17.6.2017.
Nämäkin näyttelyt ovat avoinna aivan kaikille, eivät ole vain maatilallisten sisäpiirijuttu. On tarkoitus, että tässä tapahtumassa viihtyy koko perhe ja sen vuoksi on näytteilleasettajiakin moneen lähtöön myös muunlaisiakin kuin pelkästään maatilan elämään liittyviä.

Käy kurkkaamassa kattavaa näyttelytarjontaa > täällä<.

Mukana on myös kuvataitelija, valokuvaaja ja kalligrafisti Marika Koskimäki- Ketelä, jonka kanssa on ollut ilo tehdä yhteistyötä aiemmin mm. kirjojeni puitteissa. Marika on kuvannut tähän astiset molemmat kirjani ja myös tekstaillut kirjani töihin joitain tekstejä.

Marikan löydät näistä osoitteista:

instagram: marikakk_lettering

Marikan kanssa on helppo työskennellä ja hänellä on hyviä ja luovia ideoita.


Marika on opiskellut taiteita ja kalligrafiaa jo toistakymmentä vuotta.

"Kynät, terät ja siveltimet ovat intohimoni, mutta taiteilu onnistuu yhtä hyvin katuharjalla tai kuusenoksalla kuin digitaalisestikin. Kursseillani kannustan kädentaitojen harrastajia leikilliseen luovuuteen. Ilo kirjoittaa työhön piiloviestin: nämä kirjaimet on tehty rakkaudella.
Opetan tekstausta, sekatekniikoita ja kalligrafiaa lyhytkursseina, enimmäkseen pohjanmaalla ja joitain kursseja myös ympäri Suomen. Muina aikoina tekstaan tilaustöitä, kuten hääkutsuja, paikkakortteja, lavasteita, seiniin tekstausta ja suunnittelen tekstejä tatuointeihin. Viime vuosina olen suunnitellut tekstileimasinsettejä sekä suomenkielisiä skräppipapereita." Marika kertoo. 

Farmari- näyttelyssä Marikan löytää omalta osastoltaan, jossa Marika tekstaa näytösluontoisesti isoa, oikean kokoista lasikuituista/muovista lehmää Tommy Tabermannin runoilla.
Tommy Tabermann on varta vasten näihin Farmari- näyttelyihin luonut runoja, jotka näyttelyn loputtua löytyvät tosiaan  muovisen lehmän kyljestä, Marika kertoo.

Marika käyttää siveltimiä tässä lehmätyössään, koska lehmän pinta on kova, täytyy tekstaamiseen käyttää pehmeitä välineitä, että väri pääsee pintaan tasaisesti levittymään.Marika sanoo inspiroituvansa luonnosta, matkustelusta, kirppistelystä jne. Kirpputorilla käynti saa toisinaan inspiraation laukkaamaan ja silloin on kova kiire päästä työtilaan kokeilemaan ideoita heti käytännössä.
Marikan työt ovat niin paljon muutakin kuin kaunista kalligrafiaa kutsukorteissa ja kirjekuorissa.
Suosittelen käymään Marikan kuin muidenkin mukana olevien osastoilla tutustumassa!***
Lue myös : Lakeuden Highlandista kertova juttu sekä lähiruokatorin tarjonnasta näyttelyssä