Emma's and Mama's- vierailu & alekoodi lukijoille

On kiva saada yrityskutsuja ja päästä tutustumaan erilaisiin yrityksiin paremmin, yrittäjien kertoessa samalla tarinaansa miten siihen tilanteeseen on päädytty, missä tällä hetkellä ollaan.
Meidät SO- bloggarit oli tällä kertaa  kutsuttu Seinäjoella sijaitsevaan Emma's and Mama's- sisustusliikkeeseen.  


Verkkokauppaa tutkiessa ja somessa eri kanavilta on päässyt tutustumaan tuotteisiin ja mielikuva pastelli- sävytteisestä myymälästä on noussut mieleeni. Astuessani myymälään sisään huomasin mielikuvani pitävän hyvinkin paikkansa. Vai mitä mieltä olette? Ihanan pastellinen, vaaleanpuanista ja vaaleansinistä. Hempeitä sävyjä.
sisustusmyymälä
Huomatkaa vasemmassa reunassa ihana uutuus pupuvalo, Joseph nimeltään


Tämän tyylisiä valoja oli monia eri malleja sekä sävyjä myynnissä

Maileg blossom
Mailegin tuotteet olivat myös hyvin edustettuna

Tällä kertaa minulla oli mukanani tyttäreni sekä nuorin lapsemme, jolla ikää 7kk. Olin lähtenyt matkaan vähän kahta kättä heittäen kiireessä, ilman vauvanrattaita mutta onnekseni kaupassa oli huomioitu tämä asia. Minulle tarjottiin rattaita heti oven suussa ja sehän oli helpottavaa saada laskea pikkuinen rattaisiin ja saada omat kädet näin ollen vapaaksi.

Ilmapalloja löytyi niin monia erilaisia, että valinnan vaikeus...tiedättehän ;D

Meidät toivotettiin tervetulleeksi, kerrottiin yrittäjäksi ryhtymisen taustoista ja illan aikana pääsimme myös maistamaan herkkuja ja ehkäpä näyttävimmän maljan täyttämisen koin aikoihin kun saimme itse täyttää maljamme tällaisesta putouksesta. Paikalla oli tuotu tällainen valloittava juomalähde, jossa juoma kiertää koko ajan ja lasin saa täytettyä helposti mutta näyttävästi.

tapahtumalaite
Juomalähde on vuokrattavissa > täältä < / Tapahtumalaite.fi

valkosuklaakakku
Mallan makeat oli loihtinut valkosuklaakakun meille

Myymälässä on niin paljon silmille katseltavaa, että siellä ei isoin harppauksin edetäkään tästä syystä. Hyllyillä on niin paljon erilaisia, pieniä yksityiskohtia sisältäviä tuotteita, että tällaiseen kauppaan kannattaa varata aikaa päätöksen tekoon jos ymmärrätte, mitä tarkoitan ;)
Yrittäjä kertoi tuotteiden koostuvan tällä hetkellä kolmesta eri osa-alueesta, juhlatarvikkeista, lapsille suunnatuista leluista ja muista oheistuotteista sekä sisustustarvikkeista.Täytyy kiittää myymälän henkilökuntaa ja yrittäjiä itseään palvelualttiudesta. Ei nimittäin ole ihan helppoa asioida pienen vauvan kanssa kaupoissa mutta sain onnekseni huomata, että sain vilpittömästi apua vauvan viihdyttämisessä. Huomasi, että toistensa seurasta nauttivat niin vauva kuin henkilökuntakin ja sain tehtyä ostokseni rauhassa.
Isompia leikkijöitä varten paikalla oli myös pieni pöytä ja leikkipaikka. Useinhan hyllyssä olevilla leluilla kun tekisi mieli leikkiä koska katsokaahan nyt, kutsuuhan tämä nyt leikkimään!


Katsokaas, mitä sitten ostin! 
Ostin bObles-donitsin, jolla voi leikkiä niin vauvat kuin isommat lapsetkin. Näitä on olemassa kolmea eri kokoa, itse valitsin keskimmäisen koon.  Meillä tämä oli jo kovassa käytössä heti ja sillä keksittiin erilaisia temppuja. 
Vauvalle tämä koko on vielä vähän liian iso yksin leikittäväksi mutta oikein oiva väline tasapainon kehittämiseen aikuisen valvonnassa. Isommat käyttivät tätä mm. tasapainolautana sekä kengurupallon tapaan.
Minulle oli uusi tuttavuus tällaiset lapsia liikkumaan motivoivat bObles- tuotteet. Niiden päällä voi keinua, niillä voi hyppiä ja niiden avulla voi tehdä erilaisia tasapainoiluliikkeitä. Mielikuvitus on vaan rajana niinkuin monessa muussakin asiassa. Tuotesarjaan kuuluu myös muita lapsia liikuttavia leluja. Muita bObles- tuotteita pääset katsomaan tästä linkistä.


ALEKOODI LUKIJOILLE
SOblogit saavatkin nyt tarjota teille lukijoille 10% alennuskoodin Emma's & Mama's ostoksiin.
Alennus on voimassa 15.6.2017 saakka.
Verkkokaupasta ostoja tehdessäsi käytätätä linkkiä < ostoja tehdessäsi, et tarvitse erikseen koodeja vaan alennus tulee sinulle automaattisesti käyttäessäsi kyseistä linkkiä.
Saman edun saat myös kivijalkamyymälästä mainitsemalla koodin "SOblogit".