SO- blogisteihin liittyminen ja muita kuulumisia
Mikä on SO- blogit?
SO- blogit on joukko etelä-pohjanmaalaisia ( lue: etelä-pohojalaasia) blogeja.
Blogiyhteisöön kuuluvana tapaamme silloin tällöin toisiamme, teemme yhteistyötä erilaisten yritysten ja tapahtumien kanssa ja siinä samassa tutustumme toisiimme paremmin.

SO- blogien facebook-sivuihin pääset jatkossa helposti kurkkaamaan sivupalkista löytyvän kuvakkeen kautta.

Lisäksi voit ottaa meidät seurantaan >instagramissa.<

Mitä muuta Rajalan tupaan kuuluu?
Olen eilen saanut lähes tulkoon kaikki kirjaan tulevat kuvat purkitettua ja olo on sen tiedon myötä helpottunut, taakka valahtanut harteilta. Vielä kuitenkin pitää kirjoittaa loputkin ohjeet ja sitten voin todella ottaa rennosti kaiken rupeaman jälkeen.Voin sanoa, ettei mikään helpoin projekti vauvaperheessä. Tein kirjaa päiväuniaikaan, jotka osuivat onnekseni- ja kaikkien muidenkin onneksi juuri siihen samaan aikaan kun muu väki on koulussa ja töissä.
Vauva on nukkunut päiväunensa aina kiitettävän hyvin, aamulla heräämme kello 7.00 ja nukkumaan on viime aikoina taas peitelty 9.30 aikoihin ja unta on riittänyt yleensä sellaiset neljä tuntia, välillä vähemmänkin mutta pääpiirteissään oikein mallikelpoisesti...
mutta älkää toki kadehtiko, yöelämä onkin sitten jotain aivan muuta. En edes halua ajatella kuinka monta kertaa yössä herätään... :DJoten näillä uusilla jutuilla ja kirjan pakettiin saattamisella innolla kohti kevättä ja uusia remonttivaiheita!