Poika sai oman huoneen vihdoinkin...

...tosin pian hän joutuu taas muuttamaan kun täältä aukaistaan lattiat sekä vaihdetaan tapetit.

Yläkerran huoneet on saatu valmiiksi ja huonejärjestelyt muuttuivat sen jälkeen. Vanhin muutti tästä yläkertaan ja tähän pääsi Topi muuttamaan. Sisustettiin tätä nyt olemassa olevilla jutuilla koska pian tosiaan taas remontoidaan ja tämä huone on hetken poissa käytöstä.


Tämän huoneen esittely ennen ja jälkeen kuvilla löytyy > täältä <

Tämä on meidän asumisen aikana ollut jo monen perheenjäsenen huoneena kun on etsitty sopivaa huonejärjestelyä talon sisällä asukkaiden kesken.

Mutta nyt tilanne on tällainen.

vanha pöytä
Legot on edelleen in!
 Tämä tiiliseinä on edelleen yksi suosikkikohteistani tässä talossa. Se hakattiin laastin alta esiin jo silloin aikoinaan kun pidin sisustus- kahvilaa tässä rakennuksessa.

Koulupöytänä toimii silloinen kahvilan asiakaspöytä. Ostin sen aikoinaan sinisen värisenä ja tähän päivään saakka se on saanut pitää värinsä vaikka ei mieleinen ole ollutkaan. Nyt vaan sattui olemaan mustaa maalia jäljellä. Näette myöhemmin, olen maalannut sillä paljon muutakin, niin kauan kunnes maali loppui ;)
tiiliseinä
Aika lailla silmiin pistävän sininen väri!
vanha tiiliseinä
Legoukot ovat joutuneet vankilaan ystäväni mulle antamaan minikasvihuoneeseen. Toimii hyvin leikeissäkin.

rautainen coca cola laatikko
Sänky oli joutua maalatuksi myös mutta pojan saapuessa koulusta, oli tiukka vastustus, ettei sitä maalata, vaan se on hyvä näin. Poika sai pitää kellastuneen sävyisen mäntyisen sänkynsä sellaisenaan.
Toistaiseksi :D

vanha lautashylly
Paappani tekemä lautashylly on nyt lastenhuoneessa toimiva leluhylly. Kirjojakin siinä on joskus säilytetty. Ehkä se joskus palaa alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa tuvan puolelle.


vanhat huonekalut

vanha kaappi
Ihana peltinen Coca Cola- kylmälaatikko toimii lelulaatikkona sekin oikein hyvin.

Joko seuraat blogiamme Instagramissa TÄÄLLÄ tai Facebookissa TÄÄLLÄ?