Lehtijutun tekoa

Sain viestin syksyllä jotta meidän kodista haluttaisiin tehdä lehtijuttu, jotta sopisiko se meille.
Kyllähän se sopi aikamme mietittyämme, onhan se nyt aika jännää nähdä oma kotinsa lehden sivuilta ja jää ainakin hauskoja muistoja niistä myöhemmin luettaviksi.Sain kuulla, että kotimme päätyisi Kodin kuvalehteen. Kotiamme kuvattaisiin joulunumeroon ja juttuun kaivattaisiin myös vähän reseptejä ja diy- ideoita.

( Kuvat kirjastani Kaarnasydän ja sammalkranssi)


Siitä alkoi sitten ristiäisten jälkeen joulun laitto kodissamme. Tavanomaisestikin meillä joulun odotus alkaa jo pikkuhiljaa lokakuussa ja marraskuulla ollaan jo täydessä touhussa ainakin suunnitelmien osalta.


Nyt nostettiin jo joulukuusikin paraatipaikalle joulukuun alussa. Kuvaukset olivat 12.joulukuuta.Päivä oli mukava ja melko stressitön, olisin voinut saada aikaan siitäkin melkoisen siivousstressin tai muuta mutta enpähän vaan onnistunut stressaamalla pilaamaan hauskaa päivää.
Vauhdikas päivä oli, päivällä on vain muutama tunti hyvää valoisaa aikaa kuvata ja melko vauhdikkaasti siirryttiinkin aina seuraavaan huoneeseen.Huomasi kyllä, että oli ammattilaiset asialla.
Tytär meillä myös oli hyvinkin paljon asialla siirtelemässä purnukoita ja muuta paremmin kuviin näkyviin jne, toimi siis hyvänä assistenttina kuvaajalle ;)

Lehdestä sitten pääsette näkemään vuoden 2017 joulukuussa, numerosta 24, millaista meillä silloin oli. Kun lehti ilmestyy, niin meillä on jo tapahtunut paljon sisätiloissa muutoksia. Lähiviikkoina nimittäin saadaan vintistä lisää tilaa ja huonejärjestelyt muuttuu.