Tyttären huone

 Tämä huone on tyttären huoneena toiminut pitkän aikaa, velipoika käy täällä vaan yönsä nukkumassa kun tilat ei muuten riitä. Veljen lelut ja koulupöytä on aikuisten makuuhuoneessa. Olivat sitä mieltä, että samaa huonetta ei päivisin jaeta muutoin. Sisko oli vakaasti sitä mieltä, jotta legot ja muut ei tähän huoneeseen mahdu. Taitaa kyllä olla ihan hyvä ratkaisu.
 Tytär on innokas sisustamaan ja haluaisi vaihdella useinkin järjestystä tässä huoneessa mutta tilojen ahtaudesta johtuen ei tässä vaiheessa, kun täällä vielä on toinenkin sänky, oikein mahdu pikaisesti huonekalujen paikkaa vaihdella.

 Kunhan vintti saadaan valmiiksi, saa tytär tästä aivan oman huoneen ja vuotta nuorempi  velipoika saa myös aivan omaan huoneensa. Sitten huonejärjestys muuttuu aikalailla ja tulee enemmän mahdollisuuksia koko taloon. Vanhin lapsista saa omat tilat vintiltä myös siinä vaiheessa.
Tyttärellä lukee joulutoivelistassa, jotta vintti on saatava valmiiksi ja iso huutomerkki perässä. Saa nähdä, ei taida ihan siksi valmistua kun sitä tehdään iltahommina muun arjen ohessa.


***
Lue myös: 

Peräkamari ennen

Peräkamarin korjaamista vuokralaisen jäljiltä

Tyttären huone 2017, oma maku löytymässä