Välikamari nyt

 Innostuin siivoamaan vanhimman lapsen 17v, huonetta eräänä päivänä. Turhat rojut pois ja vähän vaihtelua yritin saada huonekalujen ja maton muutoksilla. Ne huonekalujen siirrot tosin jäi nyt vähäiseksi kun ei tiedä minkä vaihtaa minnekin ja kantoapuakin kun tarvittaisiin ja mieluiten juuri heti. ;)

 Ulkorakennuksessa on lojunut tällainen pölkky ja olen sitä katsellut sillä silmällä jo kauan, josko sen toisi sisälle mutten ole  mieleistä paikkaa sille keksinyt. Nyt keksin sijoittaa sen yöpöydäksi tähän huoneeseen. Ostin siihen renkaatkin mutta ne jäi vielä ainakin laittamatta.
Nuorin lapsista 8v sen toi mulle sisälle ja yhdessä aseteltiin paikoilleen. En ollut oikein varma itse tykkäänkö siitä vai viedäänkö takaisin liiveriin. Tytär 9v sitten saapui tilanteeseen ja kehui, että sehän on tosi hieno ja alkoi siirrellä kukkia ja purnukoita ja nyt se onkin oikein kiva. Yksistään se näyttikin vähän hassulta.

 Tämä on armeijan merilääkintälaatikko, kuulunut vanhimman pojan huoneeseen alusta saakka.
 T
ämä huone vaihtaa omistajaansa siinä vaiheessa kun vintin huoneet valmistuu. Nuorimmainen siirtyy tähän leluineen ja sänkyineen. Saa lelut meidän aikuisten makuuhuoneesta siirtyä tänne ja poika ikioman huoneen  :)
Sitten meidän makuuhuoneessa on paremmin tilaa uudelle asukkaalle  ;)Lue myös muita välikamarin vaiheita: