Peräkamarin muutokset

 Tässä huoneessa jouduttiin tekemään sama, kuin taustalla näkyvässä makuukamarissa eli lattiat auki, purut vaihtoon ja seiniltä piti myös repiä vanhat pinkopahvit osittain pois, vuokralaisen koirat oli tehneet tehtävänsä.


Tässä kohtaa seinällä on vesiputkelle paikka. Nämä huoneethan tehtiin alunperin  syytinkihuoneiksi.


 Alunperin ulko-oven ja entisten komeroiden edessä oli lattiassa pieni luukku ja siellä kylmää säilömistilaa vajaan kuution verran. Remontin yhteydessä sekin täytettiin, kuten muualtakin lattiaa, leca-soralla. Sen päälle levitettiin paperi, minkä päälle tuli puhallusvilla jne.


Puhallusvillaa oli päässyt leviämään vähän joka paikkaan... sitä oltiinkin tuotu erää  päivänä mun poissaollessani...
 


Täältä löytyy myös puuhella, joka toimii meillä vain lämmönlähteenä. Eipä ole tullut ruokaa siinä tehtyä kun on väärässä päässä tupaa. Kyllä tällainen puuhella olisi mukava lisä toisessa päässä tupaa missä nykyinen keittiö on. 


Tämä huone toimii nyt tällä hetkellä lasten huoneena, ensin tämä oli toiseksi vanhimman pojan huoneena ja huomisesta ei taas tiedä, kuka seuraavaksi haluaa tänne. Täälläkin lattia sai saman sävyn kuin viereinen kamari lattian uusimisen yhteydessä. Halusin kyllä säilyttää vanhat lattiat mutta koska ne oli imenyt itseensä koiran jätöksien hajuja, poistettiin nekin.


Nurkassa oli  aiemmin tällainen kiinteä kaappirivistö, joka poistettiin myös. Nyt  tilalle on tuotu iso kaappi, mikä odottaa entisöintiä. (Kuvassa näkyy hiukan lattialuukun nurkkaa.)

Toisella kertaa sitten nykyisestä huoneen sisustuksesta...***
Lue myös: 

Peräkamari ennen

Tyttären huone vuonna 2016 pastellin sävyisenä

Tyttären huone 2017, oma maku löytymässä