Loppiainen ja viimeisetkin joulukoristeet säilöön


Tänä vuonna jouluvouhotus alkoi tässä tuvassa melko myöhään. Millään en vielä sen vuoksi haluaisi luopua joulukoristeista.


Mailegin tonttuja ei voi ikinä olla liikaa. Eikö edes ne saisi olla esillä kauemmin...?


Meillä on monena vuonna koristeltu kuusi sekoituksella Mailegin tonttuja, - possuja, pellavaa, vähän valkoista ja punaista sekä lippunauhaa pisteeksi i: n päälle.


Meillä oli kyllä tänä vuonna komein joulukuusi ikinä! Läheltä piti katsoa ymmärtääkseen, ettei tämä kuusi pudota edes neulasia. Aidonnäköinen muovikuusi on helppo pakata nyt takaisin laatikkoon ja säilöä ensi jouluun. Olen aina vastustanut muovisia kuusia, kunnes näin tämän! Joulukuusi voi olla myös muovisena aidonnäköinen. Tämän voi sitten joskus laittaa yläkertaan esille jos/ kun vintti remontoidaan. Sinne ei viitsi aitoa kuusta viedä.

Ostin sen Zico's -sisustuskaupasta Kurikasta. Suosittelen! Tämä ei ole maksettu mainos mutta sitäkin tärkeämpi suositus seuraavaksi käyntikohteeksenne ;)
Samoissa tiloissa toimii nimittäin myös kenkäkauppa ja kahvila.
Nämä tikkaat sain ystävältäni lahjaksi vuosia sitten, veljensä oli ne tehnyt, tietämättömänä hän sekä kaikki muutkin, minä mukaan lukien, että muutamien vuosien kuluttua tämä veli asuu samaa taloutta lahjan saajan kanssa ;)