Keittiön muutokset


 Tästä kamarista ei ole kuvia alkuperäisessä asussaan. Tämä kamarihan muutettiin keittiöksi ja juuri passelin kokoinenhan tämä siihen tarkoitukseen onkin. 
Seinistä irrotettiin pinkopahvit ja vaihdettiin levyt tilalle. Seinässä kaapistojen taakse jäi oviaukko ns." puhelinkamariin". Ennen vanhaanhan oli pääsy huoneesta toiseen, niin täälläkin. Nurkassa jääkaapin kohdalla on myös ollut pönttömuuri, joka on hävitetty niinkuin jokaisesta muustakin huoneesta. Tässä tyhjässä kohtaa tiskipöydän vieressä oli kahvilan aikana iso kahvilan tiskikone.


Tällainen oli keittiön välivaihe kun vaihdettiin kaapistojen ovet uusiin ja teetettiin myös muutamia uusia. Sisustus Ruufuksesta löysin valkoiset koukut, jotka laitettiin hyllypidikkeeksi ikkunoiden yläpuolelle. Ruufuksen Maikki mulle nuo hyllytkin sahasi sopivan mittaisiksi, oli löytänyt varastoistaan vanhaa lattialankkua. Nyt onkin keittiö kokenut muutoksen. Liitutaulumaalia seinässä, se oli ihan ex tempore- idea. Ostin nimittäin keittiöön uuden maton Sisustus Ruufuksesta ja se mustavalko- raidallisena kaipasi jotain muutakin mustaa tähän tilaan. Yritin etsiä jotain mustaa pellipurkkisarjaa tai muuta millä tasapainottaisin tilaa.
Hain sitten mustan maalipurkin ja samalla vaivalla maksoin liitutaulumaalista vähän enemmän kun kerran aloin maalaamaan. On lapset kavereineen seinälle välillä kirjoitelleet ja piirrelleetkin.Tähän kaappiin löytyi taso ulkorakennuksesta. Se on joku vanha kansi johonkin vanhaan :D eli ei mitään käryä,mikä se alunperin oli. Nyt se on kuitenkin tässä.
Halusin keittiöön enemmänkin rosoisuutta, jotain vanhaa patakaappia tai muuta mutta näillä mennään tällä hetkellä.